The tasty plates are the plates with few ingredients and have clear flavors.
For breakfast we all eats eggs somehow .
Today I made spinach scrambled eggs .It took me only 10 minutes to prepare and cook.
You will need for the spinach scrambled eggs:
1 little onion minced
1 cup of spinach cut
2 eggs
1 tablespoons olive oil
salt
1-In a pan , put the onion and the oil stir for 30 seconds
2- Add the spinach , salt and stir until the spinach tenderize
3- Add the eggs mix well
4-When it is cooked remove from heat
5-Serve
Les meilleurs plats sont les plat fait avec peu d’ingrédients et ces plats ont des saveurs bien claires.
Pour le petit déjeuner , tout le monde mange de l’œuf.
Aujourd’hui , j’ai fait une omelette d’œuf et d’épinard . Le plat prend 10 minutes de préparation et cuisson .
Vous avez besoin pour l’ omelette d’œuf et d’épinard :
1 petit oignon émincé
1 cup d’épinard haché
2 œufs
1 cuillère à soupe d’huile d’olive
sel
1-Dans un poêle , mettre l’oignon et remuer pour 30 secondes
2-Ajouter l’épinard et du sel et remuer jusqu’à ce que l’épinard s’attendrit
4-Ajouter les œufs , et mélanger bien
4-Quand les œufs sont cuites , retirer du feu
5-Servir
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment