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Saturday, November 19, 2011

Chicken-Potatoes with garlic

In this blog, I would like to write how I cook chicken with potato and garlic. Easy and simple recipe.
When I cook chicken, I usually use the breast because it is healthier .

Ingredients:
1/2 kg of chicken breast without skin
1/2 kg of potato
garlic : it depends on how much do you like
3 tablespoons of olive oil
salt
water

First cut the chicken breast to about 4 parts each one
Pill the potato, and cut them in cirular pieces , not very thin.

Bake the chicken in the oven with salt .
Then fry or boil the potatos The potatoes should not be totally cooked.
In a casserole , pour some water and add the smashed garlic and little bit of salt .Add the chicken and potatos
Let simmer for 15-20 min . Add a little bit of olive oil .
Turn of the heat .
It is an easy recipes .
Serve with lemon and dried thym if you want .

Enjoy your meal


Blanc de poulet et pommes de terre à l'ail

1/2 kg de blanc de poulet sans peau
1/2 kg de pomme de terre
de l'ail (selon le goût)
3 cuillère à soupe d'huile d'olive
sel
Eau

Couper les blancs de poulet en quatre part chacun .
Epulcher les pommes de terre et les couper en rondelles pas trop fines.
Cuire le poulet avec un peu de sel dans le four.
Frire ou cuire à l'eau les pommes de terre.
Dans une casserole mettre de l'eau ajouter l'ail écrasé.Ajouter les blancs de poulet et les pommes de terre .
Laisser cuire de 15 à 20 minutes.
Ajouter l'huile d'olive.
Retirer du feu.
Servir avec du citron et de thym séché.

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